Mali veo misterije – Psihokratija i novi singl “The Hunting”



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon tihog (I svečanog) povratka na scenu, i reizdanjem sada kultnih albuma, kao i učešćem na kompilaciji "I mi plačemo iza tamnih naočara" (Dobri Isak tribute, o kom smo takođe pisali), oba izdata od strane ništa manje kultnog PMK Records-a, glavni kormilar Psihokratije Gorjan Krstić posle 25 godina hibernacije najavljuje novi album, za sada bez poznatog imena, planiran za 2018. godinu!


Ipak, mali veo misterije nije na odmet.


Imao sam tu čast i privilegiju da među prvima preslušam singl pod nazivom "The Hunting", koji će vas atmosferom i podsetiti na "staru" Psihokratiju. Naravno, prirodno je da zvuk jednog benda/projekta vremenom evoluira, stoga, u novom singlu se primećuje da je ritam odsečan, reskiji, i odudara od većine starijih numera. Imam utisak kao da čujem na momente i "blast beat", karakterističan za black i death metal bendove - što je, po mom skromnom mišljenju, prednost i dodatna doza energije. Ipak, "mračna" atmosfera koju kreiraju orkestracija i synth deonice će vas uveriti da se nesumnjivo radi o Psihokratiji.


Izveštava: Desya Lovorov




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku